Cheie Electric Brushless De Mare Putere De Control Bord

Cheie Electric Brushless De Mare Putere De Control Bord

Cheie Electric Brushless De Mare Putere De Control Bord

35.55lei

Descriere produs

  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Certificare: CE
  • Origine: NC(de Origine)

modname=ckeditor

De mare putere fără perii electrice cheie/Unghiul de slefuire/ciocan/bormasina/surubelnita/pistol electric panou de control, poate fi utilizat în toate tipurile de brand fără perii de mașini, poate fi folosit cu sau fara sala de motor, atâta timp cât trei faza cu motor linie (fără linie de ordine), sala de linie nu este conectat.Ciocan Electric de bord default non-atingeți poziția, nu atingeți poziția lumina.

8pini viteza comutator de reglare cu lumină pot fi achiziționate după cum este necesar, și există două dimensiuni, mari și mici, așa cum se arată în figura de mai jos. (în cazul în care dimensiunea de switch-ul poate fi pus doar în coajă de pășunat mașină, randamentul nu este acceptabil, deoarece comutatorul nu poate fi pus în)

Unghiul de slefuire placa de comandă nu este nevoie pentru a cumpara comutator, conectați înapoi la original, aparatul comuta.

Placa de control este gol de bord, vă rugăm să urmați schema de conexiuni, shell-ul ar trebui să fie instalat înainte de aparatul de testare, și capul de mașină poate fi ușor transformat înainte de putere, dacă artificiale de alimentare cauzate de arderea de bord nu este în domeniul de returnare și înlocuire.

Etichete: xr pen cazuri

Recenzii

Rating