RIKE a Crescut de Model Oțel Damasc Mini briceag Flip Colier Rikenkun Doamnelor Apărare EDC Instrumente TC4 Titan Mâner

RIKE a Crescut de Model Oțel Damasc Mini briceag Flip Colier Rikenkun Doamnelor Apărare EDC Instrumente TC4 Titan Mâner

RIKE a Crescut de Model Oțel Damasc Mini briceag Flip Colier Rikenkun Doamnelor Apărare EDC Instrumente TC4 Titan Mâner

627.30lei

Descriere produs

  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Tip: Pliere Cuțit Cu Lama
  • accepta: Cu Ridicata/Cu Amănuntul/Picătură De Transport Maritim
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material Mâner: Aliaj De Titan
  • Nume De Brand: WUBU
  • Materialul Lama: Damasc
  • Cutit Tip: Cutite în aer liber echipament de camping

Descriere:

Plin lungime: 10 cm

Lungimea lamei: 3.7 cm

Grosime lama: 2,5 mm

Materialul lama: Damasc

Duritate lama: HRC58-59

Mâner lungime: 6 cm

Mâner grosime: 0.5 cm

Material mâner: TC4 titan

Șurub material: TC4 titan

Sandwich Material: TC4 Titan

Garnitura de materiale de: ceramică rulment cu bile

Culoare: Albastru/Roz/Argintiu

Greutate: 17 G

Observație: Acest cutit este foarte mini.

Q: Ce este informația despre compania ta?

Yangjiang WUBU Companie este un high-calitate cuțite producător complete de import și export departament.Noi avem propria noastră fabrică, avansate de echipamente și echipa de profesionisti.Ne-am specializat în fabricarea de unelte, în special unelte în aer liber.Mulți ani de experiență de producție, să ne facă să acorde mai multă atenție la calitatea produsului si servicii pentru clienti.Ca o consecință directă fabrică pentru producția, putem furniza cele mai bune produse și cele mai bune servicii, doar se bucură de o minunată de cumpărături aici!

Q:Ce afaceri a companiei principiu?

Ne supunem principiul "clientul superioară,de prima Calitate "continua să ofere servicii perfecte și pentru a produce cele mai ascuțite și durabil cuțit lanțului de aprovizionare din lume.

Q:Ce metode de plată?Urmăm metode de plată de Antalarpad.ro,Carduri de Credit,WebMoney(WM),TT Remitențe,Paypal, etc.

Q:Ce e treaba ta timp?On-line de Ore:de luni până sâmbătă de la 9:30 am-6:00 GMT+8.

Q:Pot fi un agent/ distribuitor/angrosist de produse?

Warly Binevenite!Veți obține cele mai mari suportă de la noi, cum ar cum ar fi prețul,calitatea,cantitatea,timpul de livrare,etc. Le putem oferi la tine cu un preț en-gros.Q:Ce-i ambalajul produsului?

Vom folosi multi-straturi de șoc-dovada membrană în interiorul, și apoi utilizați caseta de exterior, care asigura bunuri dintr-o varietate de daune externe.

Q:care este metoda de transport maritim?

1) Hong Kong Post air mail, Swiss Post air mail și Netherland Post air mail sunt principalele noastre metoda de transport maritim.Pe care o vom alege în funcție de cumpărător adresa și locale personalizate regulament. 2) Vom livra produsele în termen de 1-2 zile de la plata să fie confirmat de Antalarpad.ro, aceasta poate fi prelungită în mod corespunzător în vacanță,numărul de urmărire va fi trimis după livrate. 3) vă Rugăm să verificați adresa înainte de plătit.Dacă trebuie să schimbați adresa,vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore după ce a plătit.Sau după ce ambalajul a fost trimis,nu mai poate fi schimbat. 4) TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator, oficiul poștal local și de alți factori, în special de vacanță și de transport greu sezon, vă rugăm să fie pacient. 5) în Cazul în care achiziționarea de protecție timp este aproape de sfârșit,și nu ați primit bunurile încă, vă rugăm să contactați-ne pentru a prelungi în mod corespunzător.

Q:Cum despre serviciile post-vânzare și Garanție?

Vă rugăm să ne contactați dacă următoarele probleme au avut loc: 1).Nu a primit mărfurilor; 2).Vamale de detenție; 3).Probleme de calitate a produselor; 4).Produsul nu corespunde cu descrierea.Veți primi răspuns în termen de 24 de ore după ce ai să ne contactați,vom face noastre cele mai bune pentru a satisface!

WUBU echipa doresc un cumpărături fericit!

Etichete: csgo karambit, cuțit, heatbreak, design cuțit, edc, ori de cuțit, fluture cuțite antrenor, edc instrument, staniu titan edc, breloc cutit mini

Recenzii

Rating