50pcs Amestecat 0-9 Artizanat lucrate Manual din lemn Natural numărul decor Lemn număr de Ambarcațiuni Flatback Scrapbooking 11x15mm Decor acasă

50pcs Amestecat 0-9 Artizanat lucrate Manual din lemn Natural numărul decor Lemn număr de Ambarcațiuni Flatback Scrapbooking 11x15mm Decor acasă

50pcs Amestecat 0-9 Artizanat lucrate Manual din lemn Natural numărul decor Lemn număr de Ambarcațiuni Flatback Scrapbooking 11x15mm Decor acasă

8.49lei

Descriere produs

  • Culoare: Naturale
  • Element De Forma: Rectangle
  • en-gros sau cu amănuntul: En-gros și cu amănuntul
  • Se potrivesc: Scrapbooking face sau orice alte artizanat lucrate manual
  • Tip De Produs: Din Lemn Nefinisat
  • Calitate: top
  • Fine sau de Moda: Moda

.

Detalii produs 50pcs Amestecat 0-9 Artizanat lucrate Manual din lemn Natural numărul decor Lemn număr de Ambarcațiuni Flatback Scrapbooking 11x15mm Decor acasă

Memento Prietenos :

1) din Cauza la lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2) Dimensiunea poate de 1-3 mm de eroare din cauza la îndemână măsură.

3) logistica din fiecare țară este diferită.Dacă nu-l primească pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați.

Livrare:

Când plasați o orde,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.De obicei, ne wll trimite articole în termen de 5 zile după ce plata dvs. este finalizată.

Vă rugăm să fi observat că nu vă putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede se produce este inspectat.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Feedback-ul:

Dragi prieteni,vă mulțumesc foarte mult pentru cumpărături în magazinul nostru,apreciem fiecare client,feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.

Dacă sunteți mulțumit cu totul.Vă rugăm să lăsați un feedback-ul pozitiv cu 5 stele,vom aprecia cu adevărat rămas întruchipată.

Dar dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul,vă rugăm să ne contactați,vom face asta împreună.

Încerca noastre cele mai bune,face cel mai bun!

Garanție:

Am promisiunea de achiziție este de 100% în condiții de siguranță este magazinul nostru,dacă în cele din urmă nu se poate obține pachetul,vom rambursare completă.

Am promisiunea de elementele pe care le-a primit sunt în stare bună,sau va vom returna sau trimite la tine din nou.

Despre noi:

RH este o fabrica de bijuterii din YiWu.China provincia.În principal avem de a vinde de înaltă calitate colier cu preț foarte scăzut.

Retail/en-gros/personaliza toate sunt binevenite aici.vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail,cu nerăbdare să o cooperare pe termen lung cu noi.

Sincer.

Etichete: portugalia madeira, apariția lemn numărul, așchii de lemn, pentru ambarcațiuni, din lemn, lemn mare număr, tag-uri madeira, de sex masculin madeira, lemn, numar etaj, cameră, diy din lemn

Recenzii

Rating