Asambla HIFI Digital, Amplificator de Putere pentru TPA3116D2 2.1 Putere Mare de Bord 12-24V Subwoofer Bass Bord

Asambla HIFI Digital, Amplificator de Putere pentru TPA3116D2 2.1 Putere Mare de Bord 12-24V Subwoofer Bass Bord

Asambla HIFI Digital, Amplificator de Putere pentru TPA3116D2 2.1 Putere Mare de Bord 12-24V Subwoofer Bass Bord

100.12lei

Descriere produs

  • Numărul De Model: tpa3116d2
  • Nume De Brand: FGHGF
  • Putere Maximă Per Canal: 65W
  • Certificare: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)

Sursă audio externă interfață de intrare, cu pre-amplificator, bass crossover de prelucrare;

Volum Bass, bass de frecvență, canalelor stânga și dreapta volum, treble, funcția de control comutator/volum total, 5 potențiometre de reglare.

Lățime de lucru tensiune, design de economisire a energiei, eficiență de până la 90%.

Ai nevoie de o sursa de alimentare de comutare, de comutare de alimentare a unui computer de tip notebook, sau o baterie reîncărcabilă sticla sau sursă de alimentare auto.

Utilizați TPA3116D2 digitale de înaltă performanță amplificator de putere cip ca nucleu, unul pentru paralel punte bass canal amplificator de putere de ieșire, iar celălalt pentru stânga și dreapta canal amplificator de putere ieșire

descriere produs:

Utilizarea DC tensiune de alimentare: 12-24V Alimentare, sprijin maxim 50W (canalul din stânga) +50 W (canalul din dreapta) +100 W (bass canal) de trei-canal de ieșire.

Este utilizarea de TPA3116D2 de înaltă performanță amplificator digital cip ca nucleu, un pod paralele ieșire subwoofer, fă la stânga și la dreapta canalului de ieșire.

Largă de tensiune de operare, proiectare de economisire a energiei, eficiență de până la 90%.Te poti folosi de performanță sursa de alimentare de comutare, laptop comutare de alimentare, puteți utiliza, de asemenea, de încărcare de sticla, sau cu mașina de alimentare și așa mai departe.

Placa este un test bun al produsului finit bord este sudat, în conformitate cu figura conectat la un bun vorbitor, intrare audio sau conectați dispozitivul audio Bluetooth conectat la putere poate fi folosită.

culoare:Albastru

material:ABS

Conținutul Pachetului:

1 x Digital, amplificator de putere de bord

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: 2.1 subwoofer, 2.1 canal amplificator audio, amplifi bord, aiyima amplificator, 2.1 preamp, tda7498, bluetooth tpa3116d2, 2.1 amplificator de bord, 2.1 amp board, 2.1 canale amplificator

Recenzii

Rating