48 Lumini LED-uri RGB Audio Indicator de Nivel VU-Metru Dual Channel 24 MP3 PC Speaker-ul Telefonului Spectru de Muzica DIY MCU de Afișare Reglabil

48 Lumini LED-uri RGB Audio Indicator de Nivel VU-Metru Dual Channel 24 MP3 PC Speaker-ul Telefonului Spectru de Muzica DIY MCU de Afișare Reglabil

48 Lumini LED-uri RGB Audio Indicator de Nivel VU-Metru Dual Channel 24 MP3 PC Speaker-ul Telefonului Spectru de Muzica DIY MCU de Afișare Reglabil

99.95lei

Descriere produs

  • Nume De Brand: OPUYYM
  • Putere Maximă Per Canal: Mai presus de 200W
  • Certificare: CE
  • Origine: NC(de Origine)

Descriere produs:

Introducere: Acest trei culori LED SMD, pline de culoare, de culoare de configurare flexibil, prefabricate-o varietate de scheme de culori, se poate stabili o schemă de culori specifice de culoare a fiecărui punct, există diverse de proiectare pot alege, puteți regla luminozitatea, sensibilitate reglabila, se poate seta de la distanță cu infraroșu de control de învățare auto-control convenabil, infraroșu control de la distanță trebuie să se potrivească, acceptă numai theNEC, acest format este mult mai comun, pot lua acasă încercați tv, set-top box, ajung acasă în nouă receptor de control de la distanță, control de la distanță, panasonic TV Tmall magic box de control de la distanță și o pierdere de VCD control de la distanță test poate fi utilizat, control de la distanță de acasa ventilatoare electrice și aer condiționat cu control de la distanță test nu se poate folosi).

Dimensiuni: lungime: 100 mm latime :35 mm grosime :12.5 mm instalate două gaura centru distanță : 52 mm ,diametru gaura: 3.2 mm (instalare notă găuri de fixare în jurul cabluri plus de izolare izolare garnitura)

Alimentare: DC5v -6 v / 250 mA(curentul Maxim este CONDUS întreaga sumă și mai mare de luminozitate, în general, mai puțin de 100 mA)

Semnal Audio: ridica trei linii pe jack pentru căști, respectiv este un semnal de Teren (împreună cu puterea de placa negativă) )a plecat de sunet canal, canalul din dreapta.

Starea funcțională și butoane de operare: K1 și K2 două butoane, apăsați scurt apăsați și apăsați lung .

Următoarea declarație nu explica apăsați lung este spus apăsați scurt

1, nivel de afișare status: conform ultimului timp după ce sursa de alimentare de putere, luminozitatea de fostul, figura, schema de culori și sensibilitate la nivelul normal.

Această stare butonul de funcție:K1 / show model de selecție faceți clic într-un model, modelul de la sfârșitul ciclului de la inceput.

K1 lung apăsați pe/pentru a intra în modelul de culoare sistem de selecție de stat (notă: de jos în sus de emisie model butoanele de pe apăsați lung pentru a intra în infraroșu de învățare de stat).

K2 / sensibilitate selectați faceți clic pe modificare nivel de sensibilitate, ordinea este cea mai mare sensibilitate.....Cea mai mică sensibilitate > > sensibilitate reveni automat la cea mai mare sensibilitate.

K2 apăsați lung/a intrat într-o stare de reglare a luminozității.

2, ajustare Luminozitate status: stanga sectiune 24 de luminos afișaj 8 8 rosu albastru verde 8, pe dreapta afișează luminozitatea (roșu), 3 bucăți potrivit de gradul 1, Total clasa a 8-a.

Această stare butonul de funcții: K1 / faceți clic pe luminozitate mai mare nivel, mai înalt este luminos.

K1 apăsați lung/retur nivelul de luminozitate a ecranului de stare și a reveni înainte de a intra în platou.

K2 / luminozitate faceți clic pe nivelul inferior, cel mai mic nivel este low-end de trei led-uri de lumină.

K2 apăsați lung/salva luminozitatea setată și se întoarce la nivelul de afișare de stare.

3, schema de culori selecție de stat: stânga și dreapta părți ale fiecărei led-uri luminoase cu led-uri, culoarea curentă a păstra pe partea de sus a modul de led-uri (de vârf a spus culoare de punctul de vârf).

Această stare butonul de funcții: K1 / faceți clic pe show viitoare prefabricate culoare configurare sistem, ordinea este o schemă > > programul actual, ultima prefabricate schema > solutii personalizate (rețineți că soluții personalizate atunci când fabrica este gol, care este, toate negre, necesitatea de a defini culoarea fiecărui punct) > prefabricate plan 1, deci ciclu.

K1 lung apăsați pe/pentru a salva și selectați sistemul actual reveni afișare nivel de stat.

K2 / presă cu K1 alege în schimb comanda.

K2 lung apăsați pe/pentru a introduce o culoare personalizată de configurare stare.

4, de culoare personalizate de configurare status: stânga și dreapta prezinta o culoare personalizată (nu după personalizate spectacole pline de culoare roșie) păstrați pe partea de sus de modul de led-uri (de vârf a spus culoare de punctul de vârf) pe partea stângă de la sfârșitul scăzut de led-uri intermitente, a spus led-uri curent este selectat.

Această stare butonul de funcții: K1 / click pe textul selectat, led-uri se deplasează în sus , în partea de sus cele mai low-end se va muta la o altă coloană.

K1 apăsați lung/schimbare de culoare la alta, schimba ordinea roșu, galben, verde, albastru, albastru, magenta, șase culori ciclu de spectacol.

K2 / click pe textul selectat, led-uri se mută în jos o, în partea de jos va fi mutat la o altă coloană a condus una dintre cele mai high-end.

K2 timp potrivit pentru a salva schema de culori curentă și returnează o schema de culori selecție de stat.

5, infraroșu învățare-cheie în stat:introduceți stat de toate luminile toate K1 și K2 butonul apăsați orice se întoarce de la nivel de starea de afișare

Nevoie N/E/C de infraroșu control de la distanță (remote control nevoie de cu) generale cutii TV set-top, cum ar fi control de la distanță poate încerca sigur, fără aer condiționat, control de la distanță sau o mulțime de N/C/E format, este, de fapt, utilizați cele patru butoane de pe telecomanda aferenta K1 scurt, apăsați și apăsați K2 apăsați scurt și lung în funcție de cele patru funcții.

Deoarece procesul de învățare: primul este K1 scurt, în conformitate cu funcția corespunzătoare, cu control de la distanță de senzorul de bord (fara prea aproape) apăsați butonul, dacă învețe să lucreze pe stânga se va aprinde șase led-uri și în K1 lung în conformitate cu funcția corespunzătoare de învățare stat apăsați din nou corespunzătoare K1 apăsați lung butonul de comandă la distanță din nou pentru a adăuga 6 led-uri în cadrul aceluiași proces, în scopul de a învăța K2 apăsați scurt și K2 apăsați lung după patru chei va salva în mod automat și de a reveni la nivelul de afișare de stare în acel moment, puteți utiliza telecomanda pentru a controla, convenabil încercați?

Etichete: yx 600 membrană

Recenzii

Rating