Pedala de biciclete din Aliaj de Aluminiu 3 Rulment Ultrausor pentru Drum de Munte Ciclism Biciclete, Accesorii

Pedala de biciclete din Aliaj de Aluminiu 3 Rulment Ultrausor pentru Drum de Munte Ciclism Biciclete, Accesorii

Pedala de biciclete din Aliaj de Aluminiu 3 Rulment Ultrausor pentru Drum de Munte Ciclism Biciclete, Accesorii

158.29lei

Descriere produs

  • Corpul Principal: Aliaj de aluminiu
  • Pedala Categorie: Ultralight Pedala
  • Utilizarea: Biciclete De Munte, Biciclete Rutiere
  • Ax: Crom-molibden Oțel
  • Material: Aluminiu/Aliaj
  • Greutate: Road style
  • Pedala Dispozitivului Categorie: Pedala
  • dimensiune: Road style
  • Numărul De Model: M86C/R87C
  • Origine: NC(de Origine)

Parametru

Nume Produs: Munte/Drum San Peiling Pedala De Biciclete Model: PD-M86C (de munte)/PD-R87C (rutier) Material: aluminiu aliaj de magneziu + crom-molibden oțel de rulmenți

R87 drum stilul este scurt, M86 stil montan este mult

Drumul stil este mai scurtă și mai ușoară decât în stil montan.În stil montan oferă o gamă largă de suprafață, care este mai stabil.

Crom-molibden ax din oțel, cu 3 rulmenți rulmenți sigilate arborelui cavitatea design

99% corp metalic cadru, mult mai durabil

Principalul tip cadru aluminiu material din aliaj de magneziu, oțel crom-molibden axa

Dimensiune

Stil de drum:100.9*93.5*12.1 mm Stil montan:108.7*93.5*12.1 mm

Shippment

Timpul de livrare este de aproximativ 15-60 de zile lucrătoare.Poate dura mai mult timp pentru a ajunge unele țări, în special pentru Brazilia,America de Sud,Africa de țări. (1) Î:Când am de a face plata, ceea ce în timp poate fi livrat?O:Livrate în termen de 48 de ore și să ofere numărul piesei. (2) Q:Cât timp voi primi coletul?Dacă nu a primit,cum pot face ?A:în Funcție de țara dumneavoastră, 7-60 de zile.Mai mult de 60 de zile nu a primit, va Vom returna banii. (3) Q:în Cazul în care mărfurile au probleme de calitate, cum pot face ?A:vă Rugăm să ne contactați, vom rezolva problema.În cazul în care cumpărătorii doresc să știe detalii despre costurile de livrare, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi rezonabil opțiuni de transport.

Garanție

Dacă bunurile apar daune de calitatea,va oferim garantie 1 luna.Dacă cumpărători trebuie să facă o întoarcere, vă rugăm să discutați cu noi program de returnare.Indiferent de cumpărători aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați în orice moment.Vom accepta cumparatori sfat bun, și să depună eforturi pentru a oferi o mai bună experiență de cumpărături.Vom da în mod constant de cumpărători la prețul de beneficiu preferențial, grijuliu salutări, cadou surpriza.

Feedback-ul

Fiecare feedback-ul este dragoste. (a) Când sunteți mulțumit cu achiziția dvs., am sincer sper că puteți să ne lăsați un FEEDBACK POZITIV.De asemenea, vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru tine. (b) Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Ne va primi înapoi la tine în termen de 24 de ore, lucra cu tine până când sunteți mulțumit.

Etichete: xiomu aspirator robotizate

Recenzii

Rating