Pentru Ford Kuga Scape 2020 2021 Stanless De Portiere Din Oțel Difuzor Sunet Difuzor Capacul Ornamental Cadru Autocolant De Interior Accesorii

Pentru Ford Kuga Scape 2020 2021 Stanless De Portiere Din Oțel Difuzor Sunet Difuzor Capacul Ornamental Cadru Autocolant De Interior Accesorii

Pentru Ford Kuga Scape 2020 2021 Stanless De Portiere Din Oțel Difuzor Sunet Difuzor Capacul Ornamental Cadru Autocolant De Interior Accesorii

169.58lei

Descriere produs

 • Origine: NC(de Origine)
 • Înălțime Element: 5cm
 • Tip De Element: Interior Semifabricate
 • Extern De Certificare De Testare: ISO9000
 • An: 2020-2021
 • Articol Greutate: 0.5kg
 • Tip De Material: Stainles Steel
 • Element De Lungime: 15cm
 • Numele Modelului: B202096
 • Lățime Produs: 10cm
 • Nume De Brand: OLPAY

Sfaturi cald:vă Rugăm să verificați Produsul formă cu modelul de masina ta inainte de a cumpara.Deși modelul și Anul de fabricație este același ,dar diferite țări pot avea un pic de diferite dimensiuni .Orice întrebări vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând .Element Detalii Caietului De Sarcini:(Acest Produs Este Accesorii Auto)

1.Producatorul Auto Și Ani: Pentru Ford Kuga Scape 2020 2021

2.Elementul Material : Stainles Steel

3.Inclus: 4buc/set pentru o masina

Cum pentru a Instala :Referință Metodă:

Pasul 1: vă rugăm să curățați locul cu alcool 50% să vă asigurați că nu praf.

Pasul 2: eliminați lipici în spate;

Pasul 3: se incinge lipici cu pistol de aer cald;(Un sfat pentru a pune pe cu bandă furnizat este de a încălzi mânere și acoperă acest lucru face ca lipiciul de pe banda mai lipicios și vor rămâne pe veci!)

Pasul 4: instalați produsele în locul potrivit ,nu-ți speli mașina în termen de 48 de ore

Transport Termenii :

1.Transportul va fi amenajat în termen de 2-4 zile lucrătoare după ce plata este eliminat atâta timp cât cumpărătorul de informare și adresa de livrare este confirmat.Vă rugăm să furnizați dreptul de post cod și număr de telefon valid, pentru a evita întârzierea în livrare.

2.Noi Oferim Wordwide de transport maritim ,toate țările poți ales atunci am putea aranja pentru a navei .

3.Serviciu de Timpul de Tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5. Datorită Statutului de Stoc și de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Atenționări:

Toate produsele noastre nu sunt potrivite pentru masina, care este varianta versiune.Daca masina ta este o variantă versiune , vă rugăm să contactați cu vanzatorul inainte de a cumpara.

ceea ce ne trimite exact ca imagine arată, vă rugăm să confirmați cu poze inainte de a licita la produs.

Despre Noi:

Compania noastra este o echipă puternică de dezvoltare de produse și producții de managerment.a fost concentrat pe Masina Accesorii Auto Decor Ornamental Peste Ani.

Etichete: fixare ford kuga 2019, tabloul de bord de polo, ford kuga 2018 accesoriu, accesorii ford escape 2020, ford focus 1 cheie, bara capac, FORD, camara ford escape kuga 2017, accesoriu ford escape, ford fiesta radio tapiterie

Recenzii

Rating