Halloween Dovleac Felinar De Hârtie Ziua Decor Păianjen-Craniu Led Decor

Halloween Dovleac Felinar De Hârtie Ziua Decor Păianjen-Craniu Led Decor

Halloween Dovleac Felinar De Hârtie Ziua Decor Păianjen-Craniu Led Decor

22.96lei

Descriere produs

  • Intervalul De Vârstă: 12+y
  • Gen: Unisex
  • Origine: NC(de Origine)

Feedback-ul

Vă rugăm să ne dea feedback-ul după obținerea mărfurilor.Feedback-ul dvs. pozitiv și de recunoaștere, ne va da mai multa putere puternic în curs de dezvoltare de afaceri pentru a servi mai bine! .Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau probleme, înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ.Noi credem că o bună comunicare poate rezolva toate problemele .Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.

Plata

Card de Credit, Western Union, Money Gram, ect .Banii sunt depuși în cont, bani este eliberat numai la noi după ce a confirma livrarea .Vom livra doar la tine după ce ai plătit

Transport

1. Oferim transport gratuit pentru toate produsele pentru cele mai multe țări, prin intermediul e-mail de aer (China Post Air Mail ).Dacă nu puteți alege metoda de transport maritim de transport gratuit, pls contactati-ne pentru a face transport gratuit pentru tine.timpul de livrare este de aproximativ 15-45 zile pentru Asia, europa și America de Nord.Pentru america latină și Africa, este nevoie de aproximativ 25 la 60 de zile.vreme rea, vacanță, cald anotimp sau de vămuire ar putea duce la întârzieri de livrare. 2. DHL, UPS, FEDEX, TNT și alte exprima de transport maritim fel, toate sunt disponibile: timpul de livrare este De aproximativ 5 până la 15 zile. 3. Vă rugăm să furnizați corect adresa și informațiile de contact atunci când plasarea comenzii, produsele vor fi livrate la comanda adresa numai.În caz contrar, nu putem lua nici o responsabilitate pentru poștale pierderea de cumpărător care oferă incorecte adresa de livrare.

Etichete: xr play station caz

Recenzii

Rating